Om
Tal & Tanker

Vi giver dig
råd til overskud

omos-ny

Om Tal & Tanker

Vi giver dig råd til overskud

quote

Balance i regnskabet - også det menneskelige

Tal uden Tanker er værdiløse. Derfor nøjes vi ikke med tallene, men bruger kræfter på at tænke og se muligheder sammen med vores kunder. For det er i en god dialog – baseret på fakta – det stærke samarbejde skabes, så du får tid og overskud til at fokusere på driften.

Separator

Martin Husted

Registreret revisor, Partner

mh@talogtanker.dk
87 24 31 04

Vores fundament

Revisionshuset Tal & Tanker tager udgangspunkt i tallene og menneskerne bag. Det er vores fundament og udgangspunktet for alt det andet, som vi kan. Vi har fokus på tallene, men grundlæggende handler det om at skabe overskud hos dig og dermed i din virksomhed. I et samarbejde med os kan du have tillid til at der styr på tallene, og det giver overskud til de tanker, der kan forløse din virksomheds potentiale, skabe vækst, succes og værdi.

Vi har valgt mottoet ”Tal med mennesker”. For bag tallene og tankerne møder du 55 engagerede mennesker med hjerte og hjerne på rette sted. Dygtige og veluddannede folk, der bygger stærke relationer, sætter pris på ærlig snak og dialog i øjenhøjde. Via uddannelse, sparring og nysgerrighed holder de sig ajour med udviklingen i lovgivningen.

separator_white

Den menneskelige bundlinje

omos2-ny

Tal & Tanker tror på at arbejdsglæde skabt af åbenhed og gensidig respekt er med til at skabe overskud og balance i livet.

Vi lever efter den enkle filosofi at Tal & Tanker kun består i kraft af glade, dygtige og engagerede medarbejdere. Derfor har vi været, og er, på en rejse hvor vi sammen skaber de fysiske og menneskelige rammer, der giver plads og overskud til det enkelte menneske, til glæde for os og samarbejdet med vores kunder. Vi kalder det den menneskelige bundlinje.

Revisionshuset Tal & Tanker er en stærk partner for det lokale erhvervsliv og med et tæt samarbejde mellem vores kontorer i Silkeborg og Pandrup har vi lagt et solidt fundament for vores egen vækst og udvikling.