Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Vi kan hjælpe

Talstærk rådgivning

Tal & Tanker er mere end flueben og underskrevne regnskaber. Vi rådgiver og hjælper med at analysere udfordringer og muligheder for virksomheder og deres ledelse. Her er en række af de områder inden for rådgivning, hvor du kan hente professionel hjælp fra erfarne folk hos Tal & Tanker.

Med udgangspunkt i mange års erfaring med virksomhedsdrift og ledelse fra det private erhvervsliv, stiller vi en unik ekspertise og sparring til rådighed. Og vi går både bag om tallene og tæt på alle de andre faktorer, der er afgørende for om tingene bliver gjort rigtigt og de rigtige ting bliver gjort.

Rådgivning

Du får både tal og tanker

Tryk på ikonerne og læs mere om vores mange specialer.

Ejendoms-
investering

Advisory board

Generations-
skifte

Finansiering

Iværksættere

Salg af
virksomhed

Køb af virksomhed

Bogholderi og lønservice

Brug tiden rigtigt

Håndteringen af bogholderi og lønservice​ tager tid fra andre opgaver. Derfor sørger Tal & Tanker for at vores kunders bilag bliver bogført og at din moms indberettes rettidigt. Vi sørger også for, at dine medarbejdere får deres løn udbetalt til tiden.
Det hele sker i samarbejde med dig og i en løbende dialog. Vi holder dig naturligvis løbende ajour, så du har overblikket over den økonomiske udvikling i din virksomhed.

Bogholderi og
lønservice

Revision

Merværdi og tryghed

Revision af virksomhedens regnskab er vigtigt og skal tilføre merværdi ved at skabe tryghed for alle interessenter lige fra ejere og kunder til myndigheder og pengeinstitutter. Hos Tal & Tanker har vi altid dette for øje, men tager udgangspunkt i din virksomheds størrelse og behov, når vi vurderer hvilket omfang din revision bør have.

Revision

Regnskab

Både tal og tanker skal passe

Dit årsregnskab er en vigtig del af din virksomheds kommunikation til omgivelserne. Det bruges blandt andet til at vurdere kreditværdighed, soliditet og indtjeningsevne. Det er med andre ord her, at alle kigger, når de vurderer dig og din virksomhed. Derfor er det vigtigt at regnskabet både er professionelt og retvisende. 

Regnskab

Skat, moms og afgifter

Kom trygt gennem skattejunglen

Du skal fokusere på din virksomheds drift, udvikling og strategi. Så skal vi nok tage os af den tætte jungle af love, regler og cirkulærer, som udgør lovgivningen inden for skat, moms og afgifter. For kun ved at have eksperter ved hånden får du undtagelserne med og undgår ubehagelige oplevelser.

Skat, moms og
afgifter

IT sikkerhed

Overskrift

Tekst tekst tekst  esto doluptatiost et aut duciuntia veles quiam illes dolorerchit veles alibusandes am essim que officimus vollabo. Am, omnimendi arum lacipid esto doluptatiost et aut duciuntia veles quiam illes dolorerchit veles alibusandes am essim que.

IT sikkerhed

Læsestof til eftertanke

Vores populære magasin ”Facit” udkommer fire gange om året og har fokus på emner, der vedrører de kerneydelser som Tal & Tanker yder erhvervs- og privatkunder. Emner behandles i et letforståeligt sprog, der gør tørre tal til spændende tanker. Du finder også skatteinformation og diverse nyttige opslagsværker om fx moms og personalegoder.

Tillid er forudsætningen
for al god rådgivning

Hos Tal & Tanker hviler al rådgivning på kompetence, erfaring og kendskab til vores kunder. Vi giver plads og tid til at komme bag om både tal og tanker, så vores rådgivning er både ærlig, kontant og baseret på den nødvendige indsigt i virksomheden. Ligeledes sætter vi os grundigt ind i de mange problemstillinger, som har betydning for dem, der skal træffe – og leve med – beslutningerne.

Vil du høre mere om vores rådgivning, så slå på tråden eller send en mail.