Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Lokal og global

Sammenhæng
og samarbejde

Verden er blevet mindre, og det berømte udsagn om at “ingen mand er en ø”, giver mere mening end nogensinde før. Derfor er Tal & Tanker klar til at hjælpe både lokalt, nationalt og internationalt.

Lokal

Revisionshuset Tal & Tanker er en stærk partner for det lokale erhvervsliv og vi glæder os hver dag over et tæt samarbejde mellem vores kontorer i Silkeborg, Pandrup og Aarhus C. Dette fællesskab er et solidt fundament for vores egen vækst og udvikling.

Tal & Tanker er desuden en del af Revisor Gruppen Danmark, som er et dansk netværk af statsautoriserede revisorer. RGD, som det kaldes i daglig tale, har eget sekretariat, hvor en række af landets allerbedste fagspecialister både rådgiver og underviser kolleger i de 24 danske medlemsvirksomheder.

Inden for skat og moms rådgivning trækker vores interne eksperter på den nyeste viden fra landets mest erfarne skatte- og momsrådgivere. De er ansat i Revitax, som ejes af en række revisionsvirksomheder, herunder Tal & Tanker. Således er vi hele tiden up-to-date og har mulighed for at dele en række interessante publikationer med vores kunder.

Global

Tal & Tanker er et engageret medlem af et af verdens allerstærkeste internationale netværk inden for revision og rådgivning på tværs af grænser. I samarbejde med vores kolleger i Morison Global er vi repræsenteret i mere end 70 lande med mere end 300 kontorer.

Således er vores kunder altid sikre på, at de kan finde professionelle folk at samarbejde med uanset hvor i verden, de befinder sig. Ligeledes kan vi hos Tal & Tanker trække på en enestående international ekspertise fra kolleger, som deler vores værdier og gerne lytter til vores tanker om udviklingen af revisionsbranchen. Vi oplever derfor Morison Global som et givende fællesskab, som ofte kommer med input og ny inspiration til både vores egen og ikke mindst vores kunders forretningsmodeller.

Men vigtigst af alt: Vores kunder har altid direkte adgang til international ekspertise, så vi altid kan levere relevante tal og tanker til gavn for både balance og bundlinje.

Netværker virker

Uanset om det er i lokalsamfundet eller oppe på den helt store internationale klinge, så er samarbejde, fællesskab og netværk afgørende. Derfor er Tal & Tanker aldrig passive medlemmer. Vi er aktive og engagerede i alle vores netværk, for udbyttet hænger nøje sammen med viljen til at investere sin tid og sine ressourcer i fællesskabet.