Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Kontakt os

Vi kan hjælpe

Hos Tal & Tanker hører vi gerne fra dig. Du er velkommen til at ringe, skrive eller komme forbi til en kop kaffe eller te. For Tal & Tanker er først og fremmest til for at gøre hverdagen lidt nemmere og meget bedre for vores kunder.

Tal & Tanker

Silkeborg

Stagehøjvej 22, 8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 10 33 / silkeborg@talogtanker.dk

Åbent mandag til torsdag kl. 8.00 – 16.00
og fredag kl. 8.00 til 15.00.

Tal & Tanker

Pandrup

Bredgade 45, 9490 Pandrup
Tlf. 72 62 92 10 / pandrup@talogtanker.dk

Åbent mandag til torsdag kl. 8.00 – 16.00
og fredag kl. 8.00 til 15.00.

Tal & Tanker

Aarhus C

Mariane Thomsens Gade 4B, 4., 8000 Aarhus C
Tlf. 29 43 77 75 / abu@talogtanker.dk

Mød vores dygtige kolleger

Det kan godt være svært at samle alle Tal & Tankers dygtige og flittige medarbejdere på et sted i hverdagen. Men her er de altså, så benyt lejligheden til at hilse på dem. 

Tal & Tanker støtter også andres gode arbejde

Børneulykkesfonden

Ulykker udgør et af de største sundhedsmæssige problemer for børn. Ulykker er den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-19 år og skyld i at ca. 150.000 børn under 15 hvert år må på skadestuen.

Hos Tal & Tanker støtter vi foreningens arbejde med at undgå ulykker.

Børneulykkesfonden

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne besøger hver dag indlagte børn og deres familier. Deres vigtige arbejde styrker livsglæden og livsmodet hos de indlagte børn, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem.

Hos Tal & Tanker er vi stolte af at sponsorere Danske Hospitalsklovne, som er en professionel forening med lønnede og uddannede hospitalsklovne, der gør en kæmpe forskel for børnene.

Hospitalsklovne

Silkeborg IF

Silkeborgs fodboldhold er byens stolthed og en vigtig del af områdets identitet. Klubben spiller i landets fornemmeste række, men løser også en vigtig opgave inden for talentudvikling.

Klubbens unikke talentafdeling giver mange lokale talenter fra lokale samarbejdsklubber mulighed for at blive en del af succesen og hos Tal & Tanker glæder vi os over de flotte resultater SIF har skabt både på banen og i talentudviklingen.

Silkeborg IF

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold

Silkeborg har stolte håndboldtraditioner, som er med til at tegne billedet af en dynamisk by med store talenter og ambitiøse mennesker med visioner og viljen til at realisere dem.

Det kan vi sagtens genkende hos Tal & Tanker, hvor vi er stolte sponsorer af Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold

Silkeborg-Voel KFUM

Silkeborg-Voel KFUM er håndboldklub der favner bredt og har plads til at prioritere trivsel, uden det går ud over ambitionerne og spillelysten. Det kan vi genkende hos Tal & Tanker hvor viljen og evnerne også går hånd i hånd med spilleglæden og lysten til at skabe resultater.

Vi er derfor glade for at kunne kalde os sponsorer for en klub, der giver plads til både bredde og elite til glæde for de mange håndboldglade silkeborgensere.

Silkeborg-Voel KFUM

Selvhjælp Silkeborg

Selvhjælp Silkeborg hjælper mennesker i svære livssituationer med at finde styrke i sig selv og hinanden gennem selvhjælpsgrupper. I Selvhjælpsgrupperne mødes mennesker med samme type livsudfordring for at yde hinanden gensidig støtte.

Hos Tal & Tanker er vi glade for at hjælpe gennem Selvhjælp Silkeborg, for ingen mennesker skal uønsket stå alene, når livet gør ondt.

Selvhjælp Silkeborg