Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Velkommen hos Tal & Tanker

Tal & Tanker​

Vi hjælper dig med at skabe den gode balance – både i regnskabet og i hverdagen.
For der skal være tid til tal og tid til tanker, når der både er et firma og en familie, der skal passes.

Hele løsninger
til hele mennesker

Tal & Tanker er pionerer i revisorbranchen, fordi vi tænker i helheder, hele mennesker og hele løsninger. Vi er bevidste om, at der bagved enhver virksomhed og dens resultater ligger en række indsatser fra mennesker, hvis energi og engagement er afgørende for både bundlinje og trivsel. Derfor kigger vi ikke bare på tal, men vægter også den gode balance mellem arbejde og fritid både i de virksomheder, som vi samarbejder med og hos os selv.

Vores fundament

Revisionshuset Tal & Tanker tager udgangspunkt både i tallene og menneskerne bag dem. Det er vores fundament og udgangspunktet for den nytænkning, der kendetegner vores virksomhed. For nok holder vi styr på tallene, men lige så vigtigt er det at yde god sparring i et tæt samarbejde.

For det handler om at udvikle både mennesker og virksomheder, at sætte sig ordentligt ind i tingene og skabe god balance mellem fritid og arbejde. Derfor går Tal & Tanker foran i arbejdet med at yde rådgivning, der giver overskud til at tænke de tanker, der kan forløse virksomheders potentiale, skabe vækst, succes og værdi for alle.

Vi har valgt mottoet ”Tal med mennesker”. For bag tallene og tankerne møder du engagerede mennesker med hjerte og hjerne på rette sted. Dygtige og veluddannede folk, der bygger stærke relationer, sætter pris på ærlig snak og dialog i øjenhøjde.

Tal & Tankers verdensmål

Bæredygtighed og verdensmålene er på få år blevet til hverdagsbegreber. Og måske er det netop i hverdagen de har allerstørst betydning. I hvert fald er både de officielle mål inden for klima og bæredygtighed og vores egne interne målsætninger en vigtig del af vores hverdag.

Digital og tanker i hverdagen

Den digitale udvikling går stadigt stærkere og stiller øgede krav til blandt andet dokumentation og sikkerhed. Det har vi hos Tal & Tanker fagfolk til at hjælpe med. Samtidig byder udviklingen på nye og mere effektive måder at forenkle hverdagen på. Også her er vi klar med (Digi)Tal og tanker, der kan frigøre tid og gøre hverdagen nemmere.

Tæt på hele verden

Verden bliver stadig mindre og netværket mere og mere internationalt. Det gælder for langt de fleste virksomheder i dag. Derfor har alle uanset størrelse brug for dygtige sparringspartnere, der både kan hjælpe med nære lokale udfordringer og opgaver, der nok skal ses i et større internationalt regi. Derfor har Tal & Tanker stærke netværk og gode samarbejdspartnere over hele kloden. 

Tal & Tanker er gået til filmen

Nogen gange siger billeder bare mere end ord. Derfor producerer vi en gang i mellem vores helt egne film, som fortæller om vores holdninger og tanker om hvordan vi sammen skaber god balance hos vores kunder og hos os selv.

På vippen ...

Familien spiller ofte en stor rolle i hverdagen – og der skal være balance i tingene både hjemme og på jobbet.

Når det kører ...

Den rigtige balance mellem fritid og arbejde er vigtig. Derfor skal der være tid at koble af og lade op. Det gavner alle.

At have overskud ...

En hjælpende hånd til at mindske bunkerne på skrivebordet kendetegner en god kollega og et godt samarbejde.