Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Revision og regnskab

Et nyttigt værktøj i hverdagen

Din revisors underskrift på årsrapporten er med til at styrke din virksomheds troværdighed. Den sikrer, at der ikke er fejl eller uregelmæssigheder, så alle kan stole på nøjagtigheden af oplysningerne. Dette giver dig et bedre grundlag for at planlægge investeringer, hente finansiering hos långivere og styrker også virksomhedens forhold til investorer og andre vigtige samarbejdspartnere. En revisorerklæring er således meget mere end en underskrift. Det er et nyttigt værktøj i hverdagen.

Den rette revisorerklæring

Der er flere former for revisorerklæringer, og det er vigtigt, at du vælger den som dækker dit behov. Hverken mere eller mindre. Derfor hjælper vi gerne med at træffe det rette valg. Det gør vi typisk på baggrund af de lovpligtige krav i Årsregnskabsloven, som vurderes ud fra virksomhedens størrelse målt på omsætning, balancesum og medarbejderantal, samt individuelle forhold.

Mulighederne for en erklæring er:

Værd at overveje

Udover de formelle og lovpligtige krav til erklæringstype, så kan der være andre forhold, som det også er værd at tage i betragtning. Også her rådgiver Tal & Tanker dig med udgangspunkt i din virksomhed og dine behov og deltager gerne i dialogen med relevante samarbejdspartnere.

Særlige forhold kan være:

Vi gør det nemmere at være dig

Dit regnskab, eller rettere din årsrapport som det officielt hedder, består af mange dele og formelle krav. Hos Tal & Tanker hjælper vi dig gerne med alle dele og kan således sikre, at det både overholder årsregnskabslovens bestemmelser og kan danne basis for din virksomheds kommunikation om udviklingen og forventningerne til fremtiden.

Du kan således for hjælp til at opstille din årsrapport med alle relevante erklæringer og overholdelse af lovpligtige krav samt alle nødvendige finansielle informationer, tekstmæssige omtaler i både erklæringer, noter, omtale af regnskabspraksis og i ledelsesberetning.

Men først og fremmest tager vi udgangspunkt i en god snak om dine ønsker og behov.

Tal & Tanker har sponseret værdien af deres udførte revision og rådgivning til os de seneste tre år. Som velgørende organisation skal vores økonomi være i orden og transparent. Vi har været utrolig glade for al den hjælp, Tal & Tanker har givet os, både i form af råd og vejledning og udarbejdelse af årsregnskaber.

Der har været flere tilfælde hvor vi hurtigt har haft brug for hjælp, og holdet hos Tal & Tanker har stået klar med den. Tak, Tal & Tanker!


René Jøhnke

Founder/Managing Director

CHANGING STORIES

Lad os tage en god snak

Det er nemt at finde et revisionsfirma. Det svære er at finde et, som du svinger med. Et der har viljen og tiden til at sætte sig ind i dine udfordringer. Vi tror, det er vigtigt, og derfor bruger vi tid på at lære dig og din virksomhed at kende. Kun på den måde kan vi matche dig med det rigtige team.

Så send en mail og lad os tage et møde – eller slå på tråden til mig eller en af mine dygtige kolleger. Vi glæder os til at høre fra dig.

mbl@talogtanker.dk
+45 30 39 49 47