Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Branchespecifik rådgivning

Tandlæger er noget særligt

Alle brancher er unikke med deres særlige behov. Ligeledes er tandlæger og tandlægeklinikker forskellige og har individuelle ønsker og krav. Derfor er det en stor styrke at have en god rådgiver med brancheindsigt og kendskab til den enkelte tandlæge og dennes hverdag.

Det får du hos Tal & Tanker og i praksis betyder det, at der sammen med din årsrapport og regnskabsmøde følger relevant branchespecifik rådgivning samt indtjeningsanalyser og omkostningsanalyser, der giver dig vigtig viden og indsigt. Du får således kvalificeret sparring og gode muligheder for at optimere din forretning.

Lidt af det vi kan hjælpe dig med

Tal & Tanker rådgiver også gerne om personalesammensætning, overskudsdeling og skat samt finansiering i forbindelse med køb eller renovering af klinik. En række af vores ydelser kan du se her.

Siden vi startede klinikken Tandlægerne Skaaning & Paaskesen, har vi haft stor glæde og gavn af ” Tal og Tanker” som vores revisorer.

Som nystartet klinik, hvor vi har sammenlagt to mindre klinikker i Herning, har vi haft et stort behov for økonomisk og juridisk vejledning. Her har vi mødt meget kompetente medarbejdere, som altid har stået til rådighed med hurtige og afklarende svar på vores spørgsmål. ”Tal og tanker” møder os i øjenhøjde og skaber tillid. Vi føler os trygge hos ”Tal og tanker”.


Christina Skaaning og Lene Paaskesen

Ejere af Tandlægerne Skaaning og Paaskesen

Tandlægerne Skaaning & Paaskesen

Mine kolleger og jeg er klar

Kontakt Thomas Sloth Andersen hos Tal & Tanker. Han er ikke bare revisor og skattejurist, men har i mange år arbejdet med de særlige betingelser og muligheder, der er for tandlæger både på privatfronten og i virksomheden.

Så ring eller skriv – Thomas kommer gerne forbi til en kop kaffe og en god snak.

tsa@talogtanker.dk
+45 25 30 32 51