Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

God sparring er afgørende

Salg af virksomhed

Når først overvejelserne om et salg af virksomheden opstår, følger der også en lang række spørgsmål. Her er nogle få af dem:

  • Hvornår kan virksomheden være klar til salg?
  • Hvem kunne være potentielle købere?
  • Hvad er virksomheden værd?
  • Vil du som sælger deltage i virksomhedens drift efter den er solgt?
  • Vil du som sælger tilbyde køber helt eller delvist sælgerfinansiering?

Rettidig omhu

Som i mange andre sammenhænge er timing vigtig, når det gælder salg af virksomheder. Og skal det ende med et optimalt salg kræver det både indsigt, erfaring, viden og professionel rådgivning. Som din rådgiver hjælper vi dig i hele processen.

Pris og værdiansættelse​

Værdiansættelsen af en virksomhed er en kompleks størrelse, da både forretningsgrundlaget og indtjeningen – historisk og især fremadrettede potentiale skal vurderes og analyseres. Det er derfor en god ide, at drøfte muligheder og overveje, hvilke initiativer, der kan tages for at salgsmodne virksomheden og sikre at den fremstår attraktiv for potentielle købere.

Digital og tanker i hverdagen

Den digitale udvikling går stadigt stærkere og stiller øgede krav til blandt andet dokumentation og sikkerhed. Det har vi hos Tal & Tanker fagfolk til at hjælpe med. Samtidig byder udviklingen på nye og mere effektive måder at forenkle hverdagen på. Også her er vi klar med (Digi)Tal og tanker, der kan frigøre tid og gøre hverdagen nemmere.

Et salg er mere
end den rette pris

Salg af en virksomhed er ikke kun et spørgsmål om kroner og ører. Der er mange overvejelser, tanker og følelser med i processen. Det skal der være plads til og derfor er det ikke nok, at din rådgiver har styr på alle tallene. En klar indsigt i dine personlige ønsker og tanker er lige så vigtigt for at skabe det optimale salg. Så lad os tage en snak, så snart du går i overvejelser om et salg.