Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Rådgivning til iværksættere

Fundamentet skal være på plads

Træf det rette valg fra starten, når det gælder selskabsform. Det rigtige valg kan spare dig for en masse administrativt bøvl senere hen. For det er ikke ligegyldigt om du driver virksomheden i personligt regi eller i selskabsform som for eksempel ApS eller A/S. Vi lytter til dine tanker, planer og ambitioner – og sikrer at du står på det rette fundament.

Klar besked

Som din uafhængige og professionelle rådgiver bruger Tal & Tanker ikke så meget tid på de generelle råd og vejledninger, der passer til alle virksomheder. Dem kan du google. Vi tager udgangspunkt i den virksomhed, du skal drive, og de omstændigheder, der gør sig gældende for dig og din fremtid. På den måde kan vi med gode råd og en effektiv indsats frigøre tid til at du kan drive forretning. 

Fra idé til virksomhed

Når du, som iværksætter, har fået en god idé, er der en del områder, der er væsentlige at vurdere, inden du går i gang med din nye virksomhed.

Væsentlige områder er f.eks.:
  • Udarbejde en gennemarbejdet forretningsplan.
  • Udarbejde drifts- og likviditetsbudgetter.
  • Finansieringsforhold på baggrund af budgetterne – kan du selv klare finansieringen?
  • Hvordan skal du starte op – i personligt regi eller i selskabsform? Hvilket økonomisystem skal du vælge?
  • Få styr på de offentlige krav – moms, skat, registreringer og tilladelser m.v.

Derfor skal du tidligt inddrage rådgivning

Tal & Tanker har hjulpet rigtig mange iværksættere godt fra land, fra vidt forskellige udgangspunkter og fra vidt forskellige brancher. Det er tydeligt for alle disse iværksættere, at jo tidligere i opstartsfasen de har søgt hjælp og inddraget professionel rådgivning, desto bedre fundament for deres virksomhed har de skabt.

Vores store erfaring sikrer dig rådgivning, der er både konstruktiv og af høj kvalitet.

Meget mere
end en rygklapper

Vi er uvildige og uafhængige rådgivere. derfor er vi fri for særinteresser og ikke viklet ind i henvisningsaftaler med andre rådgivere, som du måske kender det fra fx bank, realkredit og mæglerbranchen. Vi vil være mere end ”bare en revisor” – vi vil være din rådgiver og din sparringspartner. Det indledende møde hos os koster dig ikke noget og kaffen har vi klar på kanden, så kontakt os allerede i dag.