Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Få råd – det betaler sig

Finansiering

Det er ikke kun i banken, du kan låne penge, der er mange muligheder – også for din virksomhed – og det er oftest en god forretning at se sig omkring på markedet og skabe sig et overblik over alle finansieringsmuligheder. Det hjælper vi gerne med.

Uafhængig rådgivning

Der kan være ganske mange penge at spare ved at optimere finansieringen af sin virksomhed. Hos Tal & Tanker er vi uafhængige af alle finansieringskilder. Vi tjener således ikke tjener penge på at henvise vores kunder til bestemte samarbejdspartnere, som du måske kender fra bank, realkredit og mæglerbranchen.

Det betyder, at du er sikret rådgivning fra kompetente og professionelle rådgivere, der ikke har nogen skjult agenda, men udelukkende arbejder for at sammensætte den finansiering, der passer til netop din virksomhed – både på kort og på lang sigt.

Optimering af din virksomheds finansiering

Tal & Tanker hjælper dig og din virksomhed med at tilpasse finansieringen til din virksomheds behov.

I den proces kommer vi omkring aspekter som:
  • Overblik over alle relevante finansieringsmuligheder
  • Finansieringsløsninger der optimerer din virksomhed og stemmer overens med din virksomheds strategi.
  • En finansiering der er realistisk – både ift. din virksomhed, men også ift. den nuværende markedssituation og som passer med både likviditet, strategi, risiko og optimering af rente m.v.
  • Hjælp til forhandling med de finansieringskilder, vi finder mest optimale i din situation.

Træk på vores erfaring
– jo før jo bedre

Vi har hjulpet mange virksomheder med at få optimeret finansieringsforhold og vores mangeårige erfaring taler sit tydelige sprog: Det er en god investering at have en uafhængig og professionel rådgiver med i processen omkring optimering af virksomhedens finansiering. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at diskutere optimering af din virksomheds finansiering.