Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10

Bevar overblikket

Skat, moms og afgifter

Der er ikke ret mange jungler, der er sværere at trænge igennem end den lovjungle, der udgøres af skatte-, moms- og afgiftsregler. Hos Tal & Tanker har vi derfor vores egne eksperter og en række samarbejdspartnere inden for denne helt særlige disciplin. For reglerne ændres løbende, og du kan ikke både drive virksomhed og følge med i den lovgivning – så enkelt er det!

Kompetent rådgivning er afgørende

Udover de løbende ændringer er der et utal af undtagelser til hovedreglerne på skatte- og momsområdet, som det er værd at kende, når der træffes strategiske og operationelle beslutninger i virksomheden.

Derfor er det vigtigt, at du har en kompetent rådgiver, som er højtuddannet og som løbende følger udviklingen indenfor skat og moms. For det kan optimere din skatteplanlægning gavne din virksomheds bundlinje og bidrager til, at den løbende drift forløber så uproblematisk som muligt.

Ikke for meget og
ikke forkert

Når det kommer til stykket, så handler skat, moms og afgifter om ikke at betale for meget og at sikre sig, at der ikke dukker en skattesag op, fordi der ikke er 100% styr på alle forhold i virksomheden. Derfor er vores medarbejdere uddannet indenfor skat og moms, så vi kan hjælpe din virksomhed med løbende rådgivning – herunder optimering af skatte- og momsforhold indenfor lovens rammer. Samtidig med at vi samarbejder med eksterne skatte- og momseksperter, så du også i mere komplicerede situationer er sikret rådgivning af højeste kvalitet.

Få klar besked – i et
sprog du kan forstå

Skat, moms og afgifter er ikke for sjov. Det kræver højt specialiserede folk, som løbende følger en lovgivning, der ændres ofte og indeholder mange undtagelser, særtilfælde og svært tilgængelige regler. Derfor har du brug for fagfolk, du har tillid til, når du skal sikre at du hverken snyder eller bliver snydt. Kontakt os – og lad os drøfte dine og din virksomheds behov. Bare ring eller skriv, så tager vi en snak om tingene.