Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Nemt og trygt

Lønservice giver dig tid

Hos Tal & Tanker tilbyder vi at varetage jeres lønadministration, for at I kan sikre korrekt løn til jeres medarbejdere, nemt og trygt. Vi har stor erfaring med udarbejdelse af løn i de mest anvendte lønsystemer på markedet, samt adgang til at kunne bogføre lønnen i alle kendte bogføringssystemer.

Ved at lade vores erfarne lønkonsulenter varetage jeres løn, kan I effektivisere egne arbejdsgange ved at frigive ressourcer og mindske sårbarheden ved at køre løn internt. Samtidig sikrer I korrekt løn til jeres medarbejdere hver gang.

Vi varetager lønadministrationen fra A-Z

Hos Tal & Tanker får du dygtige sparringspartnere i vores lønkonsulenter, der er både grundige og kvalitetsbevidste. Vi tilbyder blandt andet at varetage følgende opgaver:

Digital og tanker

Et samarbejde om lønadministrationen med Tal & Tanker giver dig tid til indtægtsgivende aktiviteter og lige så vigtigt: Det giver dig tid til at se nye muligheder. En af dem er digitalisering og effektivisering, som du i samarbejde med Tal & Tanker kan få stor glæde af – både økonomisk og praktisk.

Vi har et rigtig godt samarbejde med Tal & Tanker, der blandt andet sørger for lønadministrationen. Det giver os tid os til at gøre det, vi er gode til samtidig med at vi ved vores ting er up-to-date.

1 gang måneden kører Tal & Tanker løn og sørger for at vi ikke skal bruge ressourcer på at holde styr på lønområdet og alle de ting som det medfører. Det gør os glade og sparer os for meget, derfor er vi meget tilfredse med samarbejdet, der er baseret på god kemi og tillid.


Jesper Schou

Adm. direktør, Bjerringbro-Silkeborg Håndbold

BSH – Løn

Vi er klar til en lønsnak

Kontakt vores lønkonsulenter, Caroline og Camilla. De er altid klar til at fortælle nærmere om, hvilke lønservices, de kan tilbyde, og hvordan et potentielt samarbejde kan se ud.

Ring eller skriv – de byder gerne på en kop kaffe og en snak om mulighederne.

Caroline
cve@talogtanker.dk
+45 87 24 31 13

Camilla
css@talogtanker.dk
+45 88 44 50 84