Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Gode råd i praksis

En hjælpende hånd til forsvarsadvokater

Hos Tal & Tanker ved vi, at forsvarsadvokater har hænderne fulde og ofte har fokus på andre opgaver end regnskab og bogføring. Det er alligevel vigtigt – og det samme er budget- og skatteplanlægning for bare at nævne nogle af de andre udfordringer, som advokater med egen praksis møder.

Derfor har vi hos Tal & Tanker vores eget team af eksperter med stor erfaring og indsigt i at rådgive forsvarsadvokater. De kan både levere løsninger i hverdagen og give god sparring, når det gælder praksisøkonomi og de specifikke behov og juridiske regler, der gælder for branchen.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Udover god rådgivning og stor indsigt i branchen tilbyder Tal & Tanker blandt andet:

Digital og tanker

Et samarbejde om lønadministrationen med Tal & Tanker giver dig tid til indtægtsgivende aktiviteter og lige så vigtigt: Det giver dig tid til at se nye muligheder. En af dem er digitalisering og effektivisering, som du i samarbejde med Tal & Tanker kan få stor glæde af – både økonomisk og praktisk.

Linda fra Tal og Tanker bistår min advokatvirksomhed med bogføring, indberetning af moms, udarbejdelse af årsrapport og diverse rådgivning. Jeg er yderst tilfreds med Lindas bistand, der er præget af stor præcision og ordentlighed, ligesom hun leverer rettidigt og besvarer mine henvendelser indenfor kort tid. Jeg kan varmt anbefale Linda, der på bedste vis har håndteret de problemstillinger, som man i en lille virksomhed – som min – står over for.


Andro Vrlić,

Advokat (H)

Andro Vrlić, Advokat (H)

Linda er klar med gode råd

Linda Nørrelund Strib er revisor HD-R og servicerer allerede en række forsvarsadvokater fordelt over hele landet. Hun har derfor stor indsigt i de særlige betingelser og muligheder der gør sig gældende for forsvarsadvokater og deres praksis.

Så ring eller skriv til Linda og hendes kolleger på lns@talogtanker.dk
+45 28 94 16 60