Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Ekstern økonomichef

Økonomisk sparring på højt niveau

For mange virksomheder er det vanskeligt og omkostningstungt at tiltrække og fastholde en Økonomichef eller CFO, ligesom det kan være vanskeligt at udfylde en fuldtidsstilling.

Derfor tilbyder Tal & Tanker at stille en kompetent sparringspartner og senior økonomikonsulent til rådighed for virksomheden på en deltidsordning. Det sikrer at ledelsen kan bevare overblikket, drøfte tanker, ideer og muligheder samt få overskud til at træffe de rigtige beslutninger.

Den eksterne CFO’s opgaver

Tal & Tankers økonomikonsulenter sætter sig nøje ind i virksomheden og er ledelsens økonomiske sparringspartner. Blandt de mange opgaver er blandt andet:

Hos True Food ApS har vi et perfekt samarbejde med Tal & Tanker. Både i dagligdagen omkring bogføringsopgaver, ved månedsafslutning og når årsrapporten skal udarbejdes. Vores kontaktpersoner hos Tal & Tanker er engageret i vores virksomhed og bidrager med god seriøs rådgivning i både store og små opgaver. Alt bliver leveret som aftalt i både tid og kvalitetsmæssige sammenhænge.

Jeg kan kun anbefale Tal & Tanker på det varmeste som en samarbejdspartner til en hurtigvoksende ”lille” virksomhed.


Michael Guldin

Partner, True Food ApS

Truefood

Slip for bøvl med bilag og bogføring

Kontakt Jacob hos Tal & Tanker. Han kan hjælpe dig med at frigøre tid til det, du er god til – og spare dig tid og penge med digitale løsninger.

Så ring eller skriv – Jacob eller en kollega kommer gerne forbi til en kop kaffe og en god snak om mulighederne.

jha@talogtanker.dk

+45 22 90 38 27