Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Overblik og ro på

Bogholderiet i din virksomhed

Hos Tal & Tanker ved vi godt, hvor meget det betyder, at der er styr på bogholderiet. Vi ved også hvor vigtigt det er, at ingen behøver at sidde lænket til skrivebordet til langt ud på aftenen.

Derfor tilbyder vi at håndtere bogholderiet i din virksomhed, så du kan slippe ny energi og friske kræfter løs på alle de indtægtsgivende aktiviteter. For det er vel derfor, at du har startet din virksomhed?

Hjælp til den digitale praktik

Så hvis du synes, der er opgaver som er sjovere end tastetimer og bogholderisystemer, har vi godt nyt til dig: Tal & Tanker hjælper gerne med at rådgive, uddanne og implementere digitale løsninger, som gør det endnu nemmere at få bogført bilag og indberettet moms rettidigt.

Du kan således forvente et professionelt samarbejde og en løbende dialog, hvor du bliver holdt ajour af en samarbejdspartner, som er fortrolig med dit bogholderisystem. Ligeledes kan vi hjælpe med de mange integrationsmuligheder og IT-løsninger, der gør livet nemmere for dig.

Digital og tanker

Et samarbejde om dit bogholderi med Tal & Tanker giver dig tid til indtægtsgivende aktiviteter og lige så vigtigt: Det giver dig tid til at se nye muligheder. En af dem er digitalisering og effektivisering, som du i samarbejde med Tal & Tanker kan få stor glæde af – både økonomisk og praktisk.

Hos True Food ApS har vi et perfekt samarbejde med Tal & Tanker. Både i dagligdagen omkring bogføringsopgaver, ved månedsafslutning og når årsrapporten skal udarbejdes. Vores kontaktpersoner hos Tal & Tanker er engageret i vores virksomhed og bidrager med god seriøs rådgivning i både store og små opgaver. Alt bliver leveret som aftalt i både tid og kvalitetsmæssige sammenhænge.

Jeg kan kun anbefale Tal & Tanker på det varmeste som en samarbejdspartner til en hurtigvoksende ”lille” virksomhed.


Michael Guldin

Partner, True Food ApS

Truefood

Slip for bøvl med bilag og bogføring

Kontakt Helle hos Tal & Tanker. Hun kan hjælpe dig med at frigøre tid til det, du er god til – og spare dig tid og penge med digitale løsninger.

Så ring eller skriv – Helle eller en kollega kommer gerne forbi til en kop kaffe og en god snak om mulighederne.

hfs@talogtanker.dk
+45 81 77 05 92