Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Gør hverdagen nemmere

Bogholderi- og lønservice ​

Blandt de mange services som Tal & Tanker tilbyder er håndtering af bogholderi og lønadministration. Vi har adgang til alle kendte bogføringssystemer og er fortrolige med diverse integrationsmuligheder. Ligesom vi er fortrolige med alle de gængse lønsystemer.

Trygt og godt

Du kan således være tryg ved at dine bilag bliver bogført og din moms indberettes rettidigt. Ligeledes sørger vi for at dine medarbejdere får deres løn udbetalt til tiden.
Det hele sker i samarbejde med dig og i en løbende dialog. Vi holder dig naturligvis løbende ajour, så du har overblikket over den økonomiske udvikling i din virksomhed.

Hjælp til praktikken

Fremtiden er digital og byder på mange nye muligheder, der kan spare dig både tid og penge. Nogle gange kan det bare være lidt svært at komme i gang. Derfor nøjes Tal & Tanker ikke med at tilbyde relevante digitale løsninger. Vi kan både rådgiver, uddanne og hjælpe dig med at implementere digitale løsninger, der kan spare dig for meget.

DigiTal & Tanker

Den digitale udvikling går stærkt og med den opstår der både nye muligheder og udfordringer. Hos Tal & Tanker nøjes vi derfor ikke med at smidiggøre det digitale samarbejde og integrationens af kunders løsninger. Vi hjælper også med implementeringen, så din virksomhed får det fulde udbytte af de digitale muligheder. Ring eller skriv – så kommer vi gerne forbi og ser nærmere på dine muligheder.