Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Erfaring og indsigt

Den lige vej til specialviden

Tal & Tanker har erfaring med at rådgive andelsboligforeninger. Og vi kender til alle de specielle forhold, der gør sig gældende inden for boliglovgivning og hele Andelsboligmodellen og hvordan den fungerer.

Med mere end 60 samarbejder med Andelsboligforeninger har vi et unik fundament at bygge vores specialiserede rådgivning på, ligesom vi er en oplagt sparringspartner, når det gælder udarbejdelse af regnskab, revision og bogføring.

Økonomi og jura

Tal & Tanker kan hjælpe din andelsboligforening på alle væsentlige områder indenfor økonomi og jura. Her er nogle eksempler:

Vores forening har brug for kvalificeret rådgivning og finder det i høj grad hos Tal og Tanker. Det gælder primært udarbejdelse af årsrapporten og samtidig opfølgning på ny lovgivning. Vi bliver betjent af Martin Husted, og kan slet ikke forestille os en generalforsamling uden Martin som dirigent. Vi får altid hurtig og konstruktiv feed back på vore henvendelser.

Det er fantastisk at kunne hente professionel hjælp, når man i mange situationer står som amatør.


V/Jonna Nielsen
ABF Ørnsøparken II

ABF Ørnsøparken II

Lad os tage snak om din Andelsboligforening

Kontakt Martin Husted, når du vil høre mere om hvorfor Tal & Tanker er den oplagte sparringspartner til at drøfte den nyeste specialviden og sikre at din Andelboligforening har overblikket samt styr på økonomien og lovgivningen.

Ring eller skriv – kaffen er allerede klar.

mh@talogtanker.dk

+45 87 24 31 04