Skip to content Skip to footer

Vi glæder os til at høre fra dig: Silkeborg tlf. 86 81 10 33 / Pandrup tlf. 72 62 92 10 / Aarhus C tlf. 29 43 77 75

Erfaring og indsigt

Den lige vej til specialviden

Tal & Tanker har mange års erfaring med at rådgive Andelsboligforeninger. Vi er foreningens uafhængige rådgiver og hjælper bestyrelserne med at optimere foreningens drift, finansierings- og likviditetsforhold samt udviklingen i andelskroneværdien med fokus på gode langsigtede løsninger.

Vi samarbejder med mere end 60 andelsboligforeninger og har et unikt fundament at bygge vores specialiserede rådgivning på, ligesom vi er en oplagt sparringspartner, når det gælder regnskab, revision og bogholderi.

Økonomi og jura

Revision og udarbejdelse af årsregnskaber på baggrund af de nyeste vejledninger fra Erhvervsstyrelsen.

Vores forening har brug for kvalificeret rådgivning og finder det i høj grad hos Tal og Tanker. Det gælder primært udarbejdelse af årsrapporten og samtidig opfølgning på ny lovgivning. Vi bliver betjent af Martin Husted, og kan slet ikke forestille os en generalforsamling uden Martins deltagelse. Vi får altid hurtig og konstruktiv feed back på vore henvendelser.

Det er fantastisk at kunne hente professionel hjælp, når man i mange situationer står som amatør.


V/Jonna Nielsen
ABF Ørnsøparken II

ABF Ørnsøparken II

Lad os tage snak om din Andelsboligforening

Kontakt Martin Husted, når du vil høre mere om hvorfor Tal & Tanker er den oplagte sparringspartner til at drøfte den nyeste specialviden og sikre at din Andelboligforening har overblikket samt styr på økonomien og lovgivningen.

Ring eller skriv – kaffen er allerede klar.

mh@talogtanker.dk

+45 87 24 31 04