Revision

Tal & Tanker er også vækstfremmer for din virksomhed

revision_mobil

Revision

Tal & Tanker er også vækstfremmer for din virksomhed

quote

Revision giver merværdi for din virksomhed

Revision af virksomhedens årsregnskab giver øget sikkerhed for alle virksomhedens interessenter (aktionærer, medarbejdere, leverandører, kunder og bank/kreditforening). Nye kunder og samarbejdspartnere kigger ofte i virksomhedens eksterne årsrapport – og det er alment kendt i erhvervslivet, at en revisionserklæring i årsregnskabet giver sikkerhed og validitet af oplysningerne.

Her
finder
du os

Separator

Mia Seeberg

Revisor – HD-R

mse@talogtanker.dk
87 24 33 01

Vi gør det nemmere at være dig

Har din virksomhed fået foretaget revision, vil det som hovedregel være nemmere at forhandle med både banker og kreditforening omkring ny finansiering samt det løbende renteniveau, da det er vigtigt for dem, at der er stor validitet i de oplysninger, de modtager fra deres kunder.

Vi er rådgivere for en lang række mindre og mellemstore virksomheder – og for en del heraf foretager vi revision af deres årsregnskab, når det er den bedste løsning.

Der er også andre muligheder end revision, når din virksomhed skal have udarbejdet årsregnskab med revisorerklæring, afhængig af hvor stor din virksomhed er målt på antal ansatte, omsætning og balancesum. Andre muligheder kan eksempelvis være:

  • Udvidet gennemgang
  • Review
  • Assistanceerklæring

Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov

Som din rådgiver vil vi, i samarbejde med dig, objektivt vurdere hvad der er den bedste løsning for din virksomhed.

I mange tilfælde kan det imidlertid være en god investering at bruge fx kr. 5.000 ekstra på at få foretaget revision – da fordelene herved ofte dækker omkostningen.

Af fordele kan nævnes:

  • Lavere renteomkostninger og bidragssatser
  • Større sikkerhed for virksomhedens interessenter, der bl.a. kan være medvirkende til, at nye kunder vælger din virksomhed
  • Et kvalitetsstempel af din virksomheds økonomiske- og finansielle forhold.
bonzai
hat

Mere end tørre tal

Hos Revisionshuset Tal og Tanker har vi en lang række medarbejdere der er højt uddannet og med stor erfaring indenfor revision.

Det er din garanti for, at kvaliteten af vores arbejde altid er i top og du føler dig i trygge hænder.

Kontakt Tal & Tanker - vi er klar til at gøre det nemmere at være dig.