Årsregnskab

Virksomhederne tjekker dig ud ...

aarsregnskab

Årsregnskab

Virksomhederne tjekker dig ud...

quote

Dit årsregsnkab brugs bla. til at vurdere:

  • Om din virksomhed er kreditværdig
  • Om din virksomhed er solid – er der en fornuftig egenkapital og likviditet?
  • Din virksomheds indtjeningsevne – er der fornuftige tal på bundlinjen?
  • Om det generelt er en sund virksomhed
Separator

Michael Viskum
Michael Viskum

Revisor

mv@talogtanker.dk
28 78 21 50

Årsregnskabet er et væsentligt område for alle virksomheder – også din

Når din virksomhed skal aflægge regnskab, skal dette gøres efter årsregnskabslovens regler. Disse regler er, for de fleste erhvervsdrivende, ret komplekse og ændres tilmed løbende.

Vi er specialister i regnskabsudarbejdelse for A-, B-, og C-virksomheder og kan derfor hjælpe din virksomhed med at udarbejde regnskab, såfremt din virksomhed er omfattet af klasse A, B eller C.

Vi sikrer jer således, at jeres årsregnskab og skatteforhold er udarbejdet efter gældende regler og praksis og rådgiver desuden gerne din virksomhed omkring regnskabsaflæggelse og udarbejdelse af virksomhedens skattemæssige forhold.

Når årsregnskabet er godkendt sørger vi for udarbejdelse af selvangivelsen hos SKAT og for indsendelse af årsrapporten til Erhvervsstyrelsen i XBRL-format, da vi har systemer der understøtter dette.

separator_white

Vi tager os af regnskabet, så du kan fokusere på det du brænder for

Lad os hjælpe dig med regnskabsudarbejdelse og kontakt til de offentlige myndigheder. Derved kan du fokusere 100% på virksomhedens løbende drift, udvikling og strategi – og du sikrer samtidig, at virksomhedens regnskaber og skattemæssige forhold er korrekte og overholder gældende regler.

aarsregnskab2