Skat, moms
og afgifter

Kom igennem junglen uden at få skat på nakken

skatmoms

Skat, moms og afgifter

Kom igennem junglen uden at få skat på nakken

quote

Skat er en jungle i konstant forandring:

Det er nemt at miste overblikket i en travl hverdag, og der kommer hele tiden nye love og regler til, og pludselig risikerer man at stå med en skattesag. I et samarbejde med Tal & Tanker, styrer vi dig sikkert igennem skattejunglen så ubehagelige overraskelser undgås.

Separator

Troels Engby
Troels Engby

Revisor, Cand.merc.aud

ten@talogtanker.dk
20 37 60 47

Ingen regler uden undtagelser

Lovgivningen ændres ofte og der er som oftest et utal af undtagelser til hovedreglerne på skatte- og momsområdet. Alligevel er lovgivningen en væsentlig faktor når der skal træffes både strategiske og operationelle beslutninger i virksomheden.

Derfor er det vigtigt, at du har en kompetent rådgiver, som er højtuddannet og som løbende følger udviklingen indenfor skat og moms. Løbende skatteplanlægning optimerer din virksomheds bundlinje og bidrager til, at den løbende drift forløber så uproblematisk som muligt – det er aldrig rart at få en skattesag, hvor der ikke er 100% styr på alle forhold i virksomheden.

separator_white

Vi er eksperter i skat, og vi
samarbejder med specialister

skatmoms2

Hovedparten af vores medarbejdere er uddannet indenfor skat og moms, og vi kan således hjælpe din virksomhed med løbende rådgivning – herunder optimering af skatte- og momsforhold indenfor lovens rammer. Udover vores store interne viden, samarbejder vi med eksterne skatte- og momseksperter, som sikrer, at vores rådgivning altid er af højeste kvalitet – selv på områder der kræver specifik specialistviden.

Lad os være din rådgiver – så kan du fokusere 100% på virksomhedens løbende drift, udvikling og strategi.