Rådgiving om generationsskifte

Send stafetten sikkert videre

generationsskifte

Rådgivning om generationsskifte

Send stafetten sikkert videre

quote

En kompliceret proces:

Generationsskifte er ofte en kompliceret proces som indeholder mange vanskelige beslutninger – både juridisk, økonomisk og skatteretligt, og samtidig også følelsesmæssigt, da familie og/eller betroede medarbejdere ofte er en del af den endelige løsning.

Separator

Ulrik Martinussen
Ulrik Martinussen

Revisor, HD-R

ugm@talogtanker.dk
81 77 05 96

Vi gør det komplicerede mere enkelt

Vores mangeårige erfaring med generationsskifter bekræfter gang på gang, at det optimale generationsskifte kræver en løbende drøftelse og planlægning over en årrække. Hvordan den endelige løsning bliver, afhænger ofte af mange faktorer og nogle af de grundlæggende overvejelser, du bør gøre dig, er:

  • Hvad er de juridiske, skatte- og afgiftsmæssige konsekvenser ved et generationsskifte – og hvornår kan det bedst betale sig af gennemføre det?
  • Skal der generationsskiftes til familiemedlemmer eller eventuelt til ledende medarbejdere?
  • Hvor stor indflydelse skal dine børn have efter overdragelsen?
  • Hvor stor en del af virksomheden/formuen skal du overdrage til dine børn – og skal alle have den samme andel?
  • Hvordan sikrer du dig og din ægtefælle en indtægt, som passer til jeres behov efter generationsskiftet?
  • Hvordan skal generationsskiftet finansieres?
separator_white

Erfaring i generationer

Det er vores erfaring, at det er en god investering for dig, at du har en rådgiver ved din side i hele processen, som har kompetence og erfaring med generationsskifte.

Vi har igennem mange år assisteret mindre og mellemstore virksomheder med succesfulde generationsskifter – ofte i samarbejde med andre rådgivere fra vores netværk, fx advokater og banker.

Vi sørger for, at du får et detaljeret overblik over dine muligheder samt kompetent rådgivning i hele processen. Det sikrer dig det bedste grundlag for at træffe den mest optimale beslutning.

Hvis du vælger os som din rådgiver, sikrer du dig, at du får en professionel, engageret og kompetent rådgiver, som vil hjælpe dig med at træffe de rette beslutninger, så du fra start til slut føler dig tryg og sikker i processen.

generationsskifte2