Rådgiving om finansiering

Vi er ikke i lommen på nogen

finansering

Rådgivning om finansiering

Vi er ikke i lommen på nogen

quote

Uafhængig rådgivning – det betaler sig

I dag er det ikke kun i banken, du kan låne penge. Der er efterhånden mange muligheder – også for din virksomhed. Har du det komplette overblik over alle finansieringsmuligheder? Der kan være ganske mange penge at spare ved at optimere finansieringen af sin virksomhed. Men hvordan får du det komplette overblik og hvordan træffer du det rigtige valg?

Separator

Martin Simonsen

Revisor

msi@talogtanker.dk
72 62 92 14

Overblik uden skjult agenda

Hos Tal & Tanker er vi uafhængige af alle finansieringskilder. Det betyder, at vi ikke tjener penge på at henvise vores kunder til bestemte samarbejdspartnere, som du måske kender fra bank, realkredit og mæglerbranchen.

Det betyder, at du er sikret rådgivning fra kompetente og professionelle rådgivere, der ikke har nogen skjult agenda, men udelukkende arbejder for at sammensætte den finansiering, der passer til netop din virksomhed – både på kort og på lang sigt.

Optimering af din virksomheds finansiering

Vi har stor erfaring med at optimere virksomheders finansieringsforhold og hjælper gerne dig og din virksomhed med at tilpasse finansieringen til din virksomheds behov.

I den proces kommer vi omkring aspekter som:

  • Overblik over finansieringsmuligheder – hvad dækker dine behov?
  • En finansieringsløsning der optimerer din virksomhed – ikke kun ift. bundlinje, men også ift. din virksomheds likviditetsforhold og de forventninger du har til de kommende år. Derved stemmer finansieringsløsningen overens med din virksomheds strategi.
  • En finansiering der er realistisk – både ift. din virksomhed, men også ift. den nuværende markedssituation og som passer med både likviditet, strategi, risiko og optimering af rente m.v.
  • Hjælp til forhandling med de finansieringskilder, vi finder mest optimale i din situation.
finans2
finans3

Træk på erfaring – jo før jo bedre

Vi har efterhånden hjulpet mange virksomheder med at få optimeret finansieringsforhold. Vores mangeårige erfaring taler et tydeligt sprog. Det er altid en god investering at have en uafhængig og professionel rådgiver med i processen omkring optimering af virksomhedens finansiering.

Ligeledes viser det sig oftest, at jo tidligere i processen vi bliver inddraget, jo bedre bliver resultatet. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at diskutere optimering af din virksomheds finansiering.