Bogholderi og digitalisering

Undgå at tiden løber fra dig ...

digital

Bogholderi og digitalisering

Undgå at tiden løber fra dig...

quote

Dit årsregnskab bruges bla. til at vurdere:

Vi hjælper rigtig mange tilfredse kunder med administrationen af deres bogholderi og deres lønadministration, så de kan fokusere på deres kerneforretning og det de er bedst til. Så ved at gøre det, vi er gode til, så hjælper vi vores kunder til at gøre det, som de er gode til.

Separator

Mikael Mølgaard Severinsen

Revisor

mms@talogtanker.dk
72 62 92 21

Hjælp med dit bogholderi
og din lønadministration

Vi kan hjælpe dig med håndteringen af dit bogholderi og din lønadministration i virksomheden. Vi sørger for, at dine bilag bliver bogført og at din moms indberettes rettidigt. Vi sørger også for, at dine medarbejdere får deres løn udbetalt til tiden.

Det hele sker i samarbejde med dig og i en løbende dialog. Vi holder dig naturligvis løbende ajour, så du har overblikket over den økonomiske udvikling i din virksomhed.

Det er en tidsrøver hvis du ikke er digital

Mange snakker om det. Det at blive digital. Vi hjælper dig med det i bogholderiet.

Ved at blive mere digital og bruge de muligheder, som det giver, så kan du reducere din tidsanvendelse til administration af din virksomhed.

Vi oplever, at rigtig mange ikke kender til muligheder og derfor spilder dyrebar tid. Ved du f.eks. hvordan du indlæser bankposteringer fra en CSV-fil? Eller hvordan du automatisk indlæser lønposteringer direkte? Du kan også i de fleste moderne systemer gemme bilagene elektronisk, så de altid er lige ved hånden.

Vi arbejder med rigtig mange forskellige bogføringssystemer som f.eks. Economic, UniConta, C5, Dinero og Billys Billing og kender også til en masse integrationsmuligheder til disse. På lønsiden kender vi også de gængse systemer fra Danløn og Proløn til Bluegarden/MultiData.

digital2